Afișez 1–60 din 647 de rezultate

Afișează filtre

Fir de matase naturala Griffin #3 (0.5mm) – 2m Blue (albastru)

13,00 lei
Fir de matase naturala Griffin #3 (0.5mm) - 2m Blue (albastru) Cod : BCSBL03G Pretul se refera la o bobina de 2m; bobina se livreaza cu un ac rasucit. Grosime : cca 0.5mm  

Fir Miyuki 0.20mm Sky Blue, 50m

17,50 lei
Fir Miyuki 0.20mm Sky Blue, 50m Cod : MBT10 Pretul se refera la o bobina de 50m Rezistenta : cca 330 dtex Grosime : cca 0.2mm Acest fir răsucit este tratat cu ceară, deci e gata de utilizare. Este firul perfect pentru proiecte delicate și mărgele cu găuri mici, cum ar fi mărgelele "de nisip". Acest fir fin, dar puternic, este perfect pentru tehnicile care necesită mai multe treceri prin mărgele, cum ar fi brick stitch, peyote, lucrul la războiul de țesut și multe altele. Firul este rezistent, nu se încâlcește ușor și rezistă bine la frecare, este ușor de lucrat și se introduce ușor în ac.
albastru
Inchide

Fir Miyuki 0.20mm Dark Blue, 50m

17,95 lei
Fir Miyuki 0.20mm Dark Blue, 50m Cod : MBT17 Pretul se refera la o bobina de 50m Rezistenta : cca 330 dtex Grosime : cca 0.2mm Acest fir răsucit este tratat cu ceară, deci e gata de utilizare. Este firul perfect pentru proiecte delicate și mărgele cu găuri mici, cum ar fi mărgelele "de nisip". Acest fir fin, dar puternic, este perfect pentru tehnicile care necesită mai multe treceri prin mărgele, cum ar fi brick stitch, peyote, lucrul la războiul de țesut și multe altele. Firul este rezistent, nu se încâlcește ușor și rezistă bine la frecare, este ușor de lucrat și se introduce ușor în ac.

Charm inimioara, 11x13mm, cu zirconiu, Gold/Transparent/Lt Blue, placat cu aur

20,50 lei
Charm inimioara, 11x13mm, cu zirconiu, Gold/Transparent/Lt Blue, placat cu aur Cod : 78110705ZBGP Pretul afisat se refera la o bucata
albastruturcoaz
Ata S-LON AA TURQUOISE BLUE
Inchide

Ata S-LON AA TURQUOISE BLUE

7,10 lei
Ata S-LON marimea AA, TURQUOISE BLUE (albastru turcoaz) Se vinde in bobine de 75 de yarzi (68,58 metri) Pretul afisat se refera la o bobina. Firele S-LON (Superlon) AA si D sunt fire monofilament, din Nylon, fabricate in doua variante de grosime : AA - cca 0.09mm si D - cca 0.11mm. Au consistenta firului Nymo, dar se apropie de rezistenta lui Power Pro. Pot fi folosite in diverse aplicatii : metoda Peyote, tesere cu sau fara razboi, coasere, sau orice procedeu care implica mai multe treceri prin margele. Firul are elasticitate apropiata de zero.

Ata S-LON AA LT. BLUE

5,00 lei
Ata S-LON marimea AA, LT.BLUE (albastru deschis) Se vinde in bobine de 75 de yarzi (68,58 metri) Pretul afisat se refera la o bobina. Firele S-LON (Superlon) AA si D sunt fire monofilament, din Nylon, fabricate in doua variante de grosime : AA - cca 0.09mm si D - cca 0.11mm. Au consistenta firului Nymo, dar se apropie de rezistenta lui Power Pro. Pot fi folosite in diverse aplicatii : metoda Peyote, tesere cu sau fara razboi, coasere, sau orice procedeu care implica mai multe treceri prin margele. Firul are elasticitate apropiata de zero.

Ata S-LON AA CAPRI BLUE

7,45 lei
Ata S-LON marimea AA, CAPRI BLUE (albastru Capri) Se vinde in bobine de 75 de yarzi (68,58 metri) Pretul afisat se refera la o bobina. Firele S-LON (Superlon) AA si D sunt fire monofilament, din Nylon, fabricate in doua variante de grosime : AA - cca 0.09mm si D - cca 0.11mm. Au consistenta firului Nymo, dar se apropie de rezistenta lui Power Pro. Pot fi folosite in diverse aplicatii : metoda Peyote, tesere cu sau fara razboi, coasere, sau orice procedeu care implica mai multe treceri prin margele. Firul are elasticitate apropiata de zero.

Ata S-LON AA ROYAL BLUE

5,00 lei
Ata S-LON marimea AA, ROYAL BLUE (bleumarin) Se vinde in bobine de 75 de yarzi (68,58 metri) Pretul afisat se refera la o bobina. Firele S-LON (Superlon) AA si D sunt fire monofilament, din Nylon, fabricate in doua variante de grosime : AA - cca 0.09mm si D - cca 0.11mm. Au consistenta firului Nymo, dar se apropie de rezistenta lui Power Pro. Pot fi folosite in diverse aplicatii : metoda Peyote, tesere cu sau fara razboi, coasere, sau orice procedeu care implica mai multe treceri prin margele. Firul are elasticitate apropiata de zero.
albastruturcoaz
Ata S-LON AA SKY BLUE
Inchide

Ata S-LON AA SKY BLUE

7,45 lei
Ata S-LON marimea AA, SKY BLUE (albastru azur) Se vinde in bobine de 75 de yarzi (68,58 metri) Pretul afisat se refera la o bobina. Firele S-LON sunt fire monofilament, din Nylon, fabricate in doua variante de grosime : AA - cca 0.09mm si D - cca 0.11mm. Au consistenta firului Nymo, dar se apropie de rezistenta lui Power Pro. Pot fi folosite in diverse aplicatii : metoda Peyote, tesere cu sau fara razboi, coasere, sau orice procedeu care implica mai multe treceri prin margele. Firul are elasticitate apropiata de zero.
albastruturcoaz
Ata S-LON D TURQUOISE BLUE
Inchide

Ata S-LON D TURQUOISE BLUE

5,80 lei
Ata S-LON marimea D, TURQUOISE BLUE (albastru turcoaz) Se vinde in bobine de 78 de yarzi (71,32 metri) Pretul afisat se refera la o bobina. Firele S-LON sunt fire monofilament, din Nylon, fabricate in doua variante de grosime : AA - cca 0.09mm si D - cca 0.11mm. Au consistenta firului Nymo, dar se apropie de rezistenta lui Power Pro. Pot fi folosite in diverse aplicatii : metoda Peyote, tesere cu sau fara razboi, coasere, sau orice procedeu care implica mai multe treceri prin margele. Firul are elasticitate apropiata de zero.
albastru
Ata S-LON D LT. BLUE
Inchide

Ata S-LON D LT. BLUE

6,50 lei
Ata S-LON marimea D, LT. BLUE (albastru deschis) Se vinde in bobine de 78 de yarzi (71,32 metri) Pretul afisat se refera la o bobina. Cod: SLD-LBL Firele S-LON sunt fire monofilament, din Nylon, fabricate in doua variante de grosime : AA - cca 0.09mm si D - cca 0.11mm. Au consistenta firului Nymo, dar se apropie de rezistenta lui Power Pro. Pot fi folosite in diverse aplicatii : metoda Peyote, tesere cu sau fara razboi, coasere, sau orice procedeu care implica mai multe treceri prin margele. Firul are elasticitate apropiata de zero.

Ata S-LON D CAPRI BLUE

5,80 lei
Ata S-LON marimea D, CAPRI BLUE (albastru Capri) Se vinde in bobine de 78 de yarzi (71,32 metri) Pretul afisat se refera la o bobina. Cod: SLD-CB Firele S-LON sunt fire monofilament, din Nylon, fabricate in doua variante de grosime : AA - cca 0.09mm si D - cca 0.11mm. Au consistenta firului Nymo, dar se apropie de rezistenta lui Power Pro. Pot fi folosite in diverse aplicatii : metoda Peyote, tesere cu sau fara razboi, coasere, sau orice procedeu care implica mai multe treceri prin margele. Firul are elasticitate apropiata de zero.
albastru
Inchide

Ata S-LON D ROYAL BLUE

7,75 lei
Ata S-LON marimea D, ROYAL BLUE (bleumarin) Se vinde in bobine de 78 de yarzi (71,32 metri) Pretul afisat se refera la o bobina. Firele S-LON sunt fire monofilament, din Nylon, fabricate in doua variante de grosime : AA - cca 0.09mm si D - cca 0.11mm. Au consistenta firului Nymo, dar se apropie de rezistenta lui Power Pro. Pot fi folosite in diverse aplicatii : metoda Peyote, tesere cu sau fara razboi, coasere, sau orice procedeu care implica mai multe treceri prin margele. Firul are elasticitate apropiata de zero.
albastru
Ata S-LON D SKY BLUE
Inchide

Ata S-LON D SKY BLUE

7,60 lei
Ata S-LON marimea D, SKY BLUE (albastru azur) Se vinde in bobine de 78 de yarzi (71,32 metri) Pretul afisat se refera la o bobina. Cod: SLD-CB Firele S-LON sunt fire monofilament, din Nylon, fabricate in doua variante de grosime : AA - cca 0.09mm si D - cca 0.11mm. Au consistenta firului Nymo, dar se apropie de rezistenta lui Power Pro. Pot fi folosite in diverse aplicatii : metoda Peyote, tesere cu sau fara razboi, coasere, sau orice procedeu care implica mai multe treceri prin margele. Firul are elasticitate apropiata de zero.

Ata Satin 25, NAVY (albastru)

196,00 lei
Ata Satin 25, NAVY (albastru) Se vinde in bobine de 2500 metri. Pretul afisat se refera la o bobina. Cod: E813 Ata Satin 25 este o ata din trei fire din nylon acoperit cu bumbac, cu rezistenta deosebita la rupere (cca 5 Kg) si cu elongatie foarte mica. - greutate: 105 Tex / 945 Den - diametru: 0.31mm (comparabil cu S-lon MC) O optiune excelenta pentru proiecte mari, pretul pe metru fiind aproape jumatate fata de produsele echivalente in bobine mici.
albastru
Ata Toho One-G - Blue (albastra), 50 yarzi (45.72 metri)
Inchide

Ata Toho One-G – Blue (albastra), 50 yarzi (45.72 metri)

13,85 lei
Ata Toho originala Blue (albastra), 50 yarzi (45.72 metri), 300 DEN Cod: PT-50-10 Se livreaza in bobine de cate 50 yarzi = 45.72 metri Pretul se refera la o bobina
albastru
Ata Toho One-G - Navy (Albastru inchis), 50 yarzi (45.72 metri)
Inchide

Ata Toho One-G – Navy (Albastru inchis), 50 yarzi (45.72 metri)

13,85 lei
Ata Toho One-G - Navy (Albastru inchis), 50 yarzi (45.72 metri), 300 DEN Cod: PT-50-18 Se livreaza in bobine de cate 50 yarzi = 45.72 metri Pretul se refera la o bobina

Ornament (charm) DQ cu cristal fatetat 9x3mm, Royal Blue-Silver, placat cu argint

4,10 lei
Ornament (charm) DQ cu cristal fatetat 9x3mm, Royal Blue-Silver, placat cu argint Cod: 76895 Pretul afisat se refera la o bucata Se poate folosi si cu snururi din piele cu diametrul de 1mm : Click :   

Ornament (charm) DQ 10x7mm cu cristal fatetat 6mm, Denim Blue Crystal Silver, placat cu argint

3,35 lei
Ornament (charm) Designer Quality 10x7mm cu cristal fatetat 6mm, Denim Blue Crystal Silver, placat cu argint Cod: 55142 Pretul afisat se refera la o bucata Se poate folosi si cu snururi din piele cu diametrul de 1mm : Click :   

Ornament (charm) DQ 10x7mm cu cristal fatetat 6mm, Silver-Denim Blue placat cu argint

2,85 lei
Ornament (charm) Designer Quality 10x7mm cu cristal fatetat 6mm, Silver-Denim Blue placat cu argint Cod: 62301 Pretul afisat se refera la o bucata Se poate folosi si cu snururi din piele cu diametrul de 1mm : Click :   

Conector DQ 10x5mm, Silver-Victoria Blue Crystal, placat cu argint

3,00 lei
Conector Designer Quality 10x5mm, Silver-Victoria Blue Crystal, placat cu argint Cod: 64797 Pretul afisat se refera la o bucata Se poate folosi si cu snururi din piele cu diametrul de 1mm : Click :   

Conector DQ 13x7mm cu cristal fatetat 6mm, Silver-Baltic Blue Crystal, placat cu argint

3,00 lei
Conector Designer Quality 13x7mm cu cristal fatetat 6mm, Silver-Baltic Blue Crystal, placat cu argint Cod: 64779 Pretul afisat se refera la o bucata Se poate folosi si cu snururi din piele cu diametrul de 1mm : Click :   

Conector 16x8mm, Lt Blue Crystal-Silver, placat cu argint

4,40 lei
Conector 16x8mm, Lt Blue Crystal-Silver, placat cu argint Lungime : 16mm / latime : 8mm Cod: 58694 Pretul se refera la o bucata

Ornament (charm) DQ cu cristal fatetat 6x6mm, Royal Blue-Gold, placat cu aur

4,30 lei
Ornament (charm) DQ cu cristal fatetat 6x6mm, Royal Blue-Gold, placat cu aur Cod: 76876 Pretul afisat se refera la o bucata Se poate folosi si cu snururi din piele cu diametrul de 1mm : Click :   

Charm teardrop 6X8mm cu cristal, gold/blue

5,85 lei
Charm teardrop 6X8mm cu cristal, gold/blue Cod: 75780068GBL Pretul afisat se refera la o bucata      

Charm stea cu piatra semipretioasa Gold Lapis Blue, 12mm

17,30 lei
Charm stea cu piatra semipretioasa Gold Lapis Blue, 12mm

Toate piesele sunt lucrate manual; ele sunt unice. De aceea, va

rugam sa tineti seama de faptul ca mai multe bucati cu acelasi

cod NU VOR FI  IDENTICE. Nu vom lua in considerare nicio

plangere  formulata din motive de variatii de forma sau

dimensiune (in limitele specificate)…

Cod: 72780052GLB Pretul afisat se refera la o bucata Se poate folosi si cu snururi din piele cu diametrul de 1mm : Click :   

Ornament (charm) 10x14mm, Crystal glass rhombus Blue Crystal-Gold, placat cu aur

5,15 lei
Ornament (charm) 10x14mm, Crystal glass rhombus Blue Crystal-Gold, placat cu aur Cod: 58325 Pretul afisat se refera la o bucata Se poate folosi si cu snururi din piele cu diametrul de 1mm : Click :   

Pandantiv rotund Cat Eye, 28mm, Lt. Blue, cu perla de cultura, placat cu aur

33,30 lei
Pandantiv rotund Cat Eye, 28mm, Lt. Blue, cu perla de cultura, placat cu aur

Toate piesele sunt lucrate manual; ele sunt unice. De aceea, va

rugam sa tineti seama de faptul ca mai multe bucati cu acelasi

cod NU VOR FI  IDENTICE. Nu vom lua in considerare nicio

plangere  formulata din motive de variatii de forma sau

dimensiune (in limitele specificate)…

Cod: 234100364LB Pretul afisat se refera la o bucata Se poate folosi si cu snururi din piele cu diametrul de 1mm : Click :   

Margele Bricks : Magic Line-Blue/Pink, 40 buc.

5,10 lei
Margele presate Czech-Mates, Bricks : Magic Line-Blue/Pink PB313-36-00030-95100 Margelele sunt impachetate in plicuri a cate 40 de bucati. Pretul afisat se refara la un plic. Se pot asorta cu margele metalice DQ (click mai jos) :

Margele Bricks : Iris -Blue, 40 buc.

5,95 lei
Margele presate Czech-Mates, Bricks : Iris - Blue PB313-36-21435JT Margelele sunt impachetate in plicuri a cate 40 de bucati. Pretul afisat se refara la un plic. Se pot asorta cu margele metalice DQ (click mai jos) :

Margele Cabochon : Polychrome – Indigo Orchid

0,45 lei
Margele presate din sticla Cehia - Czech Mates, Cabochon, Polychrome - Indigo Orchid Cod: CAB-06-23980-94105  Dimensiuni: 7mm - diametru / 5mm - inaltime Au patru orificii, doua cate doua diametral opuse, cu diametrul de 1 mm Pretul se refera la o bucata

Margele Cabochon, ColorTrends: Saturated Metallic Riverside

0,45 lei
Margele presate din sticla Cehia - Czech Mates, Cabochon, ColorTrends: Saturated Metallic Riverside Cod: PB335-06-77050CR Dimensiuni: 7mm - diametru / 5mm - inaltime Au patru orificii, doua cate doua diametral opuse, cu diametrul de 1 mm Pretul se refera la o bucata

Margele Crescent : Metallic Suede Blue – 5g

5,20 lei
Margele presate din Cehia: Czech Mates Crescent, Metallic Suede Blue Cod: PB333-0310-79031MJT Dimensiuni: 3 X 10mm; diametrul gaurilor: 1mm Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 5 grame. Pretul afisat se refera la un plic.

Margele Fire Polish : Bols beads 6 mm Aquamarine / Steel

0,75 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (fatetate) Bols beads Pretul afisat se refera la o bucata

Margele Fire Polish : Bols beads 6 mm sapphire / bronze

0,70 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (fatetate) Bols beads Pretul afisat se refera la o bucata

Margele Fire Polish 10mm : Sapphire Vitral, 5 buc.

3,40 lei

Margele din sticla Cehia, Fire Polish (fatetate)

Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 5 bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Blue Iris-Topaz, 80 buc

4,70 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), Blue Iris - Topaz, Cod: FP1-03-BR10070 Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Turquoise-Moon Dust, 80 buc

5,95 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), Turquoise MoonDust Cod: FP1-03-MD63130 Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Matte Iris-Green, 80 buc

3,90 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), Matte - Iris - Green, Cod: FP1-03-21155JT Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Iris-Green, 80 buc

4,65 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), Iris - Green, Cod: FP1-03-21455JT Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Blue Iris-Teal, 80 buc

6,45 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), Blue Iris - Teal, Cod: FP1-03-BR60150 Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Gold / Capri Blue, 80 buc

8,30 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), Gold / Capri Blue, 80 buc, Cod: FP3-60080-27101 Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : ColorTrends: Saturated Metallic Little Boy Blue, 80 buc

3,95 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), Margele Fire Polish 3mm: ColorTrends: Saturated Metallic Little Boy Blue Cod: FP1-03-05A05 Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Opaque Blue Turquoise, 80 buc

7,80 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), Margele Fire Polish 3mm: Opaque Blue Turquoise, Cod: FP3-63030 Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Opaque Lt Blue, 80 buc

5,75 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), Margele Fire Polish 3mm: Opaque Lt Blue, Cod: FP1-03-63050 Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Luster Blue Turquoise Picasso, 80 buc

6,05 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), 3mm : Luster Blue Turquoise Picasso, 80 buc, Cod: FP3-3000-65431 Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Luster-Metallic Blue, 80 buc

4,20 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), ColorTrends: Luster-Metallic Blue,  Cod: FP3-00030-14464 Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Capri Blue, 80 buc

5,45 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), Capri Blue, cod FP1-03-60080 Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Dark Capri Blue, 80 buc

4,25 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), Dark Capri Blue, cod FP1-03-60310 Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Opaque Blue 62010, 80 buc

5,25 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), Opaque Blue, cod FP1-03-62010 Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Opaque Blue 33200, 80 buc

6,85 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), Opaque Blue, Cod: FP1-03-33200 Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : ColorTrends: Saturated Metallic Navy Peony, 80 buc

5,45 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), ColorTrends: Saturated Metallic Navy Peony, Cod: FP1-03-04B05 Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Metallic Suede-Blue, 80 buc

4,60 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), Metallic Suede - Blue, cod FP1-03-79031MJT Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Metallic Suede-Dark Blue, 80 buc

3,95 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), Metallic Suede - Dark Blue, Cod: FP1-03-79032MJT Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : ColorTrends: Saturated Metallic Evening Blue, 80 buc

4,45 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), ColorTrends: Saturated Metallic Evening Blue Cod: FP1-03-07B07 Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : ColorTrends: Saturated Metallic Lapis Blue, 80 buc

4,25 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), ColorTrends: Saturated Metallic Lapis Blue, Cod: FP1-03-77065CR Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Pastel Montana Blue, 80 buc

7,55 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), Pastel Montana Blue, Cod: FP3-02010-25042 Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : ColorTrends: Saturated Metallic Niagara, 80 buc

3,05 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), ColorTrends: Saturated Metallic Niagara, Cod: FP1-03-77061CR Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Lt Sapphire, 80 buc

4,80 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), ColorTrends: Lt Sapphire, Cod: FP1-03-30040 Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.

Margele Fire Polish 3mm : Milky Sapphire, 80 buc

4,95 lei
Margele din sticla Cehia, Fire Polish (slefuite / fatetate), ColorTrends: Milky Sapphire, Cod: FP1-03-31000 Margelele sunt impachetate in plicuri de cate 80 de bucati. Pretul se refera la un plic.