Tarifele de expediere :

Tarifele de expediere nu depind de modalitatea de plata :

Expedierea va costa : 14 lei pentru comenzi intre 50 si 99,99 lei; 8 lei pentru comenzi intre 100 si 199,99 lei si gratuita pentru comenzi peste 200 de lei. Livrarea se va face prin curier rapid : DPD, Urgent Cargus sau Sameday. Daca doriti ca livrarea sa se faca prin Fan Courier, va rugam sa specificati acest lucru in comanda dumneavoastra; in acest caz va vom contacta pentru a va comunica tariful de expediere.

(eventualele costuri suplimentare generate de livrarea in localitati necuprinse in aria de acoperire a curierului vor fi suportate de Client – in acest caz, vom contacta Clientul pentru a cere acceptul pentru livrare).

Cum comandati

Pentru a comanda, trebuie sa va creati un cont.

Contul va fi activat dupa ce veti confirma crearea acestuia astfel  : veti primi un link pe adresa folosita la crearea contului; va trebui sa accesati linkul pentru a confirma inregistrarea. 

IMPORTANT : Va rugam sa verificati si sectiunea „spam” sau „junk”; desi sansa ca mesajul sa ajunga acolo e mica, exista totusi aceasta posibilitate.

In mesajul primit, veti gasi si o parola provizorie pe care va recomandam s-o schimbati cu una pe care sa nu o uitati usor.

Cand unul din produsele din oferta va intereseaza, puteti face click pe butonul “adauga in cos” , pe care il gasiti in partea de jos a imaginii. Daca faceti click pe imagine, veti deschide pagina de detalii ale produsului, unde veti gasi mai multe detalii despre acesta, cum ar fi dimensiunile si modul de impachetare (una sau mai multe bucati, grame, etc). Si din pagina de detalii puteti adauga produsul, facand click pe butonul “adauga in cos”. Produsul va aparea in cosul de cumparaturi imediat ce a fost adaugat. 

ATENTIE : Va rugam sa observati caracteristicile produsului si modul de impachetare, adica numarul de bucati, grame, centimetri, etc corespunztor pretului afisat. 

Daca doriti sa comandati o cantitate mai mare (multiplu al unitatii de ambalare), veti putea mentiona numarul de unitati dorite. Exemplu : daca doriti sa cumparati 20g de margele TOHO culoarea 111, veti face click pe butonul  “adauga in cos” corespunzator produsului “margele TOHO 111, 20g”. Daca doriti sa cumparati 60g de margele TOHO 111, veti inscrie in casuta “cantitate”, cifra 3; astfel, veti comanda 3 X 20g = 60g.

IMPORTANT !  Nu putem livra o cantitate diferita de cea in care este impachetat produsul Exemplu : nu vom putea sa va trimitem 15 margele daca ele sunt impachetate cate 20 sau cate 40. 

IMPORTANT !  Fotografiile produselor reprezentate pe site nu creeaza obligatii contractuale. Ele sunt postate pentru a descrie cat mai bine caracteristicile produsului, dar, deoarece reglajele mijloacelor de prelucrare si vizualizare a imaginilor (aparate foto, 

monitoare, tablete, telefoane) sunt diferite, imaginile, in special culorile, pot fi percepute diferit. In marea lor majoritate, fotografiile postate pe site ne apartin, ele fiind facute in lumina naturala. Daca percepeti diferente semnificative intre culorile de pe site si cele din realitate, acest lucru se datoreaza si luminii sub care sunt privite.

Ca sa plasati o comanda, trebuie sa fiti logat, cu numele de utilizator si parola aleasa. Daca nu v-ati logat la intrarea pe site, puteti s-o faceti si din tab-ul “cos”, urmand ca apoi sa continuati comanda.

Cand ati terminat de ales produsele in cantitatile dorite, faceti click pe tabul ”cos” din meniul principal. Veti gasi mai departe instructiunile necesare pentru a finaliza comanda si a solicita expedierea acesteia.  

Pentru a plasa comanda, trebuie sa fiti de acord cu termenii si conditiile impuse de site. Astfel, va exprimati consimtamantul de a incheia un contract la distanta cu firma noastra. Contractul genereaza drepturi si obligatii de ambele ambele parti. De aceea, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de livrare.

Dupa finalizarea cu succes a comenzii, veti primi pe adresa dumneavoastra un e-mail de confirmare; acesta va asigura ca am primit comanda dumneavoastra si reprezinta consimtamantul nostru de a livra produsele solicitate.

Dupa acest moment, comanda nu mai poate fi modificata . Daca doriti anularea ei, va rugam sa ne contactati de urgenta, pentru a putea evita expedierea comenzii. 

Comenzile primite pana la ora 13  se expediaza, de regula, in aceeasi zi. Daca ati trimis comanda dupa ora 13:00, ea va fi expediata in ziua urmatoare. Daca plasati o comanda vineri si doriti ca aceasta sa fie livrata sambata, va rugam sa ne cereti acest lucru prin e-mail (comenzi@sertarulcumargele.ro) SMS sau WhatsApp la 0745653653.

IMPORTANT ! Mesajul de confirmare nu inseamna ca am expediat comanda dumneavoastra, ci doar ca am primit-o si va fi procesata. Ulterior, veti primi un mesaj care sa va anunte despre expedierea comenzii.

Daca nu primiti e-mail-ul de confirmare, ceva nu a functionat corect : adresa de mail a fost completata gresit, legatura la Internet s-a intrerupt, etc. In acest caz, va rugam sa ne contactati telefonic inainte de a plasa din nou comanda. 

Daca alegeti sa platiti cu cardul, la finalizarea comenzii veti fi redirectionat(a) catre interfata de plata EuPlatesc, unde veti putea introduce datele necesare efectuarii platii. Comanda dumneavoastra va fi procesata dupa finalizarea tranzactiei.

Daca ati ales sa platiti prin transfer bancar direct, puteti sa platiti comanda in contul S.C. FOCUS POINT S.R.L., CIF : 18885070 , IBAN : RO77BACX0000001470022000, deschis la UNICREDIT BANK. Veti primi impreuna cu produsele un exemplar original al facturii; de asemenea, daca doriti, puteti solicita un exemplar de factura in format pdf pe e-mail, dupa plasarea comenzii.

Formularul primit odata cu confirmarea comenzii nu este o factura propriu-zisa; factura va contine elementele necesare pentru emiterea legala a acesteia.

Firma va contacta clientul care a expediat o comanda incompleta pentru a obtine clarificari. Daca acestea nu pot fi obtinute, comanda nu va fi livrata. 

In conditiile in care exista comenzi precedente neridicate, returnate sau neachitate, ne  rezervam dreptul de a refuza noi comenzi de la clientul in cauza.

Taxa de urgenta

SE ADAUGA 10% la valoarea totala a comenzii, daca solicitati regim de urgenta. Aceeasi taxa se aplica si comenzilor pentru care se solicita alte conditii de ambalare sau expediere decat cele practicate de noi in mod curent. Orice solicitare de exceptie se ia in considerare si se taxeaza cu 10% numai daca a fost transmisa in scris, prin e-mail, la adresa : comenzi@sertarulcumargele.ro

Emiterea facturii

Comenzile care nu intrunesc conditiile de baza nu vor fi validate, deci nu pot fi expediate. Deoarece nu putem sa va avertizam asupra acestor comenzi, va rugam sa cititi cu atentie conditiile de pe site atunci cand efectuati comanda.

Pentru a emite legal factura care insoteste produsele comandate, trebuie sa trecem in aceasta  seria C.I  sau C.N.P. daca sunteti persoana fizica sau codul fiscal daca doriti emiterea facturii catre o persoana juridica. Va rugam sa treceti aceste date in rubrica dedicata din formularul de comanda. In cazul in care beneficiarul este o firma, codul fiscal este suficient; programul de facturare va identifica si celelalte date. Daca nu avem suficiente elemente pentru a emite factura, va vom contacta telefonic. La fel vom proceda in cazul oricarei nelamuriri, pentru a procesa comanda cat mai repede. Nu expediem niciun produs fara factura, cu exceptia mostrelor gratuite. 

Asa cum veti vedea in sectiunea \”Termeni si conditii\” – litera  „d”, nu prelucram si nu transmitem nimanui datele dumneavoastra de facturare (CNP, serie/numar de document de identitate); ele sunt necesare strict pentru emiterea legala a facturii.

Datele dumneavoastra vor fi sterse din sistemul nostru, la solicitarea dumneavoastra (oricand) sau daca nu efectuati nicio comanda in interval de 12 luni de la inregistrarea pe site.

Mostre gratuite de margele

Daca sunteti client existent (aveti cel putin o comanda expediata), puteti sa solicitati mostre gratuite din margelele care va intereseaza, pentru a putea vedea mai usor culorile sau dimensiunile. O solicitare de mostre nu creeaza obligatia ca acestea sa fie trimise.

Vom trimite mostrele solicitate in limita disponibilitatii acestora. Fac exceptie (nu vom trimite mostre din) produsele care se vand la bucata sau cate 3-5 (exemplu margele Table Cut, Lampwork sau Fire Polish de dimensiuni mari) precum si accesoriile cum ar fi tortite pentru cercei, piele etc.

Puteti solicita mostre prin e-mail, la comenzi@sertarulcumargele.ro , SMS sau WhatsApp la 0745653653 

Discounturi

Discounturile se aplica la valoarea totala neta a unei comenzi unice (fara a lua in calcul costul transportului sau eventualelor reduceri aplicate direct unui produs).

Peste 300 RON : reducere de 3%
Peste 500 RON 5%
Peste 800 RON 7 %

Comenzi speciale

Daca doriti sa cumparati o cantitate mai mare dintr-un anumit produs, sau doriti sa comandati anticipat produse care nu sunt in oferta curenta, va rugam sa ne contactati pentru a stabili impreuna detaliile comenzii, prin e-mail (comenzi@sertarulcumargele.ro), sau telefonic, la 0744440205.

Mesaje 

Va rugam sa ne transmiteti in rubrica „mesaje” orice clarificare referitoare la comanda dumneavoastra sau la orice alt subiect care ar putea sa ne imbunatateasca activitatea. Va garantam ca tinem seama de sugestiile dumneavoastra.